FDA anbefaler CMMI – nye skrappe krav?

.. eller hvad betyder anbefalingen?

MDIC (Medical Device Innovation Group), som er et partnerskab mellem FDA (Food&Drug Administration) og private selskaber, anbefaler CMMI som rammeværk for opbygningen af kvalitetssystemer for medicinsk udstyr. Læs rapporten her.

CMMI tilbyder et rammeværk, som gør det nemmere at blive dygtigere til at udvikle kvalitetsprodukter og services – hurtigt. CMMI er allerede brugt i 101 lande, og særligt af 11 regeringer, som udnytter den viden, der ligger i CMMI, og som nu også anbefalet til medicoindustrien, som det bedste du kan gøre for dit kvalitetsystem.

Pas på! Den store fare er, at rammeværket bliver opfattet som endnu et regulatorisk krav. Som noget man skal leve op til. Du skal kende de to herskende attituder. Forskellen er altafgørende for din virksomheds succes.

Taber attitude: “Åh nej – hvor lidt skal jeg gøre for at leve op til de nye CMMI krav og de andre regulatoriske krav?”

Vinder attitude: “Hvordan bruger jeg CMMI til hurtigst at blive så dygtig, at de regulatoriske kvalitetskrav ikke er et problem?”

Hvilken attitude er herskende i din virksomhed?

Hvis ikke konsekvensen for din forretning står helt klart for dig, eller hvis du fornemmer taberattituden, så ring til Whitebox. Det første “spark bagi” er gratis.

Ellers ønskes du blot en fantastisk rejse mod større professionalisme, guidet af de enorme mængder af gode erfaringer, der er samlet i CMMI og mange andre modeller.

PS. Kurset “Succesfuld IT Udvikling – set fra oven” er et rigtigt godt sted at starte.