Tim Kasse

Email

kassetc@aol.com

Internationalt udsyn til internationale kunder

Whitebox’ eksperter har lavet mere end 400 procesforbedringsprojekter i over 30 forskellige lande. Og ikke to af dem har været ens! Produktudvikling og innovation er nemlig ikke en eksakt videnskab. Det kræver indblik i organisationens værdisæt og den lokale kultur. Og det er her, Tim Kasse har et ekstra gear.

Texanske Tim er Whitebox’ internationale trumfkort. Med mere end 25 års erfaring fra 8 industrier i 26 lande er Tim formentlig verdens mest alsidige proceskonsulent og assessment-ekspert.

Den globale efterspørgsel kommer ikke af sig selv. Tim var således med i det oprindelige team, der udviklede CMM® modellen under Watts Humphreys ledelse. Tim var arkitekten bag hele assessment konceptet, og har været en central spiller i udviklingen af nogle af verdens mest anvendte assessment-modeller lige siden.

Tim har således gennemført mere end 120 ekspertevalueringer siden. Han har især specialiseret sig i at hjælpe virksomhederne til konstant at udfordre sig selv – også når den første Whitebox’ analyse udført. For først når organisationen er ’blevet bedre til at blive bedre’ når man de højeste modenhedsniveauer i produktudvikling og innovation.

Tim er dog ikke mere berejst end at han stadig holder godt fast i sine rødder. Tim har således arbejdet tæt sammen med Whitebox’ øvrige eksperter i mere end 20 år. Og selvom han snildt begår sig i et hvilket som helst selskab fra Japan til Uruguay, har han altid sine karakteristiske cowboystøvler på. Kvalitet går simpelthen bare aldrig af mode.