Projektleverancer

Whitebox har set og vurderet hundredevis af projekter, og skabt de nyeste værktøjer til risikoanalyse af projekter, så du kan handle på et oplyst grundlag. Vi fortæller gerne om, hvad du kan gøre for at imødegå de fundne risici, der er baseret på vores database, som er fyldt med erfaringer om, hvad andre har haft held med i samme situation.

Whitebox hjælper dit projekt hele vejen til succes.

VORES YDELSER

En Whitebox Benchmark vurdering fortæller præcist om hvorvidt projektets kompetencer og rammer er tilstrækkelige for at få succes. Alt er systematisk vurderet på relevante parametre , og sammenlignet med industrien.

En Whitebox Analyse, sætter benchmark resultatet i relation til projektets udfordringer og strategiske mål, og giver kvalificerede anbefalinger til de forbedringsaktiviteter, som er nødvendige for at nå i mål.

En Whitebox Coach er din bedste garanti for at projektet kommer i mål.

Whitebox Quality Assurance er din garanti for objektiv indsigt i projektets fremdrift og risici.

Og det helt unikke: Whitebox bruger sin store værktøjskasse og i særdeleshed sin ImprovAbility ekspertise til sikring af dit projekts succes.

DIN BUNDLINJE

Forudsigelighed er noget af det vigtigste for succes med en projektleverance. Overraskelser fører til udgifter – både de umiddelbare og i særdeleshed alle de afledte. Flowet bliver dermed ødelagt i alle berørte afdelinger og eventuelle underleverandører.

Kvalitet skaber til gengæld forudsigelighed. Det gælder både for kvalitet i produktet og i de processer, der skaber produktet.

Kvalitet er rigtig god økonomi – hvis du investerer i det. Kvalitet vil ødelægge din økonomi, hvis du ikke investerer i det. Glem simple ROI beregninger – tro på det. Gør det.

Problemet er et andet!

  • Hvor skal du starte?
  • Hvad giver det bedste resultat?
  • Hvordan følger du op?

Det er her, at Whitebox’s store erfaring, standarder, modeller og internationale netværk er din bedste garanti for øget forudsigelighed i dine projektleverancer.

OUTPUT

Virksomhedens reelle dygtighed

Op mod Best Practice Worldwide. Ét overordnet tal fra 1 til 5 (fx 1,75). Der gennemføres ca. 20.000 benchmark pr år efter samme model.

Indsigt

Få indsigt i hvorledes virksomheden efterfølgende kan opnå meget højere produktivitet, endnu hurtigere, med bedre kvalitet og med klart forbedret bundlinje.

Akademisk tilgang

Opnår samme resultat, uanset om assessorerne kommer fra Danmark eller andet land. Der er ca. 8.000 assessorer Worldwide.

Uvildig rapport

Rapporten understøtter fremtidige beslutninger. Fra mavefornemmelse til fakta baseret beslutninger.

Målbart

Meget nemt efterfølgende at opstille præcise mål, samt opfølgning, som feedback til virksomhed samt bestyrelse og som grundlag for fx tilh. bonusprogram.

Hastighed

Hele Benchmarkingen gennemføres på kun 2-3 dage. Fra første morgenmøde, til endelig afrapportering.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring 20 10 80 40 eller udfyld formularen og få en snak om hvordan I kan øge jeres produktivitet.