Auditdata: Objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering
Whitebox’ gav via en objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering. – og deres dybere og mere personlige tilgang en bedre indsigt i, hvorfor vi har været i stand til løfte firmaet op på dette høje niveau

Kunde: Auditdata A/S
Website:  www.auditdata.com

Auditdata: Objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering

Whitebox’ gav via en objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering. – og deres dybere og mere personlige tilgang en bedre indsigt i, hvorfor vi har været i stand til løfte firmaet op på dette høje niveau.

Medarbejderne, der deltog, fik et overblik, samt et kompliment for, at det er selvsamme medarbejdere, der har været med til at opnå de gode resultater, ligesom de blev bekræftet i, at de arbejder i en virksomhed, der professionelt ligger i den høje ende i forhold til branchen benchmarket op mod sammenlignelige virksomheder. Dét er noget, der giver stolthed og tilfredshed!

Ligeså værdifuldt var Whitebox’ anbefalinger for fremtiden. Vi fik konkrete og yderst relevante anbefalinger til, hvor vi kan sætte ind – og hvordan – i vores arbejde med kontinuerlige forbedringer og fortsat fremdrift i vores procesmodning. Alt i alt er dette meget brugbart for os fremadrettet!

Claus Bak Petersen

Founder and CEO, Auditdata A/S

Andre kunder Whitebox har hjulpet

Norient Product Pool: Alle virksomheder bør have den diskussion

Kundecases

Stibo DX: Det fungerer virkelig godt

Kundecases

Carometec: Bedre overblik og en langt enklere kommunikation

Kundecases

COWI: Målrettet dygtiggørelse

Kundecases

DK