Carometec: Bedre overblik og en langt enklere kommunikation

Om casen

”I forlængelse af en modenhedsvurdering af virksomheden valgte vi, i samarbejde med Whitebox, at fokusere vores forbedring på emnet ”kravspecifikation”. I løbet af en god og udbytterig dag fik vi diskuteret mange vinkler, og til sidst fremstillet vores egen template for fremtidige kravspecifikationer. Det er vores klare forventning, at vi med disse vil skabe et meget bedre overblik og en langt enklere kommunikation i vores organisation. Whitebox var især gode til at koge et, i virkeligheden komplekst, emne ned til noget operationelt for en mindre virksomhed som vores.”

Kunde: Carometec A/S
Website:  www.carometec.dk

Carometec: Bedre overblik og en langt enklere kommunikation

I forlængelse af en modenhedsvurdering af virksomheden valgte vi, i samarbejde med Whitebox, at fokusere vores forbedring på emnet ”kravspecifikation”. I løbet af en god og udbytterig dag fik vi diskuteret mange vinkler, og til sidst fremstillet vores egen template for fremtidige kravspecifikationer.

Det er vores klare forventning, at vi med disse vil skabe et meget bedre overblik og en langt enklere kommunikation i vores organisation. Whitebox var især gode til at koge et, i virkeligheden komplekst, emne ned til noget operationelt for en mindre virksomhed som vores.

Henrik Andersen

Adm. Direktør

Carometec A/S

Andre kunder Whitebox har hjulpet

Express Bank: Professionelt og struktureret

Kundecases

FLSmidth: Produktiviteten vil blive løftet i hele R&D organisationen

Kundecases

MAN Diesel: mange lavt hængende frugter

Kundecases

Norient Product Pool: Alle virksomheder bør have den diskussion

Kundecases

DK