Ambitioner for Danmark

“Danske virksomheder skal være bedre til at udnytte den danske kreativitet til at lave forretning”

At få ideer og udvikle produkter er noget vi er rigtig stolte af i Danmark. Vi er nummer 8 i verden til at få de gode ideer. Det skal vi være rigtig stolte af. Men vi er nummer 29 til udnytte de gode ideer *, og således taber vi vort største nationale potentiale for vækst på gulvet.

I tilsammen mere end 100 år har Whitebox’s partnerne forsket og rådgivet i produktudvikling. På den baggrund hjælper vi virksomheder til at blive bedre til at få nye produkter på markedet. Whitebox er  ledelses rådgivere indenfor udviklingsprojekter og produktudvikling.

Vi brænder for at gøre din virksomhed bedre til at få nye produkter på markedet.

Vi er førende i udviklingen og anvendelse af internationale modeller indenfor forandringsledelse og produktudvikling. Vi har med disse gennemført  mere end 500 vurderinger i virksomheder. Derfor ved vi hvad der virker.  Og vigtigst – under hvilke omstændigheder.

Vi har lært, at alle gerne vil levere god kvalitet, hvis de kan. Whitebox gør det muligt.

Derfor tør vi forvente, at Danmark bliver i stand til at udnytte det enestående vækstpotentiale.

Global Innovation Index 2018

Første delmål er at

 ”Danmarks evne til at gennemføre projekter skal tilbage på internationalt niveau“

Holdet bag Whitebox

Intet købes så dyrt – og sælges så billigt – som erfaring. Og Whitebox er bygget på erfaring; masser af erfaring! Læs mere om vores team, der har lavet kompetencevurderinger med mere end 14.000 professionelle mennesker og hjulpet over 750 virksomheder til højere effektivitet og bedre produkter.

DSC_5690 f2

Per Hartlev

Partner & CEO


Det er svært at blive dygtig til produktudvikling. Men det er endnu vanskeligere at linke produktudviklingen til virksomhedens dna, vision og strategi. Det er her, Per Hartlev spiller ind med 30 års topledelseserfaring, bl.a. som CEO for DELTAs 300 specialister med fokus på produktudvikling.

Læs mere om Per
DSC_5423 f2

Jørn Johansen

Partner


Få har sat så markante fodaftryk i industriens arbejde med at forbedre deres evne til produktudvikling. Jørns erfaring tæller tre erhvervsorienterede forskningsprojekter, en ISO/IEC standard og vurderinger af mere end 300 virksomheder.
Læs mere om Jørn

Morten Korsaa

Partner


Hvad virker – og hvor virker det. Morten har arbejdet med vurderinger, anbefalinger og praktisk implementering af praktikker, metoder og værktøjer i mere end 250 virksomheder over det meste af verden.
Læs mere om Morten

Hans Christian Riis

Konsulent


Som nyeste skud på konsulent-stammen repræsentere Hans Christian energi og ambitioner for sine kunder parret med et entusiastisk drive der med sikkerhed skaber løsninger funderet i arbejde med grundig problemforståelse.

 

Læs mere om Hans Christian

Værdigrundlag

Vi er

Velfunderet & imødekommende

Vi har gennem de sidste 15 år hjulpet mere end 500 virksomheder med at opnå unikke konkurrencemæssige fordele ved hurtigere, billigere og oftere at sætte nye produkter, og ydelser, på markedet. Vi er på et stade i vores liv hvor vi nu fuldt ud vil forfølge vores dedikation om at gøre virksomheder bedre til at blive bedre.

Vi udviser

Ydmyghed

Vi bliver vist stor tillid når vi får lov at komme dybt ind i en virksomheds maskinrum. Vi gengælder denne tillid, ved på enhver vis, at optræde med stor ydmyghed, og respekt for, de personer og udviklingsfunktioner vi kommer til at arbejde med.

Vi arbejder med en

Uvildig målrettethed

Vi har et meget stort kendskab til standarder generelt og er i al beskedenhed, dybt inde i samtlige modeller og metoder omkring produktudvikling fra hele verdenen. Vi kan derfor tilgå opgaverne på fuldstændige uvildige vilkår.

Vi kender også til vores kunders travle hverdag, så vi sætter en ære i at være yderst målrettet så du hurtigst, billigst – og bedst muligt kommer videre

DK