Morten Korsaa

Email

mk@whitebox.dk

Telefon

+45 20 98 66 16

IT guruen har fingeren på udviklingspulsen

Store It projekter er blevet øretævernes holdeplads. Derfor har du brug for at have en sværvægter i baghånden.

Og der er masser af vægt bag, når Morten Korsaa kaster sig over it udvikling over hele verden. Morten har således været med til at udvikle nogle af Danmarks største banksystemer, ligesom han i en længere periode havde ansvaret for Nokias Mobile Phones softwareprocesforbedring på tværs af 16 udviklingsafdelinger i ni lande.

Morten er generalen, der får ting til at ske. Gennem de sidste 27 år har Morten således nærstuderet og katalogiseret de mange forskellige forandringsprocesser og styringssystemer, som markedet kan tilbyde. Og så har han udviklet et unikt værktøj, der sikrer, at den rette kommer i brug hos jer.

Mortens unikke tilgang har gjort ham til en anerkendt klummeskribent og ekspertkommentator i dagblade og fagmedier, ligesom han er flittig gæst som taler på konferencer over hele verden. Men der er heldigvis også masser af tid til at skabe resultater for vores kunder. Morten har således gennemført mere end 250 vurderinger af udviklingsafdelinger og –projekter fra Tokyo i øst til San Diego i vest. Og resultaterne taler for sig selv. Det er således helt normalt, at virksomheder oplever færre omkostninger, færre fejl og reducerer tidsforbruget, når de tager Mortens løsninger i brug.

Værktøjskassen er selvfølgelig også i orden. Morten er således blandt verdens mest erfarne CMMI® og ImprovAbilityTM assessorer, ligesom han både er certificeret Scope og INTCCM Configuration Manager samt autoriseret CMMI® instruktør.

DK