Per Hartlev

Email

ph@whitebox.dk

Telefon

+45 20 10 80 40

Virksomhedslederen linker produktudviklingen til jeres virksomhedsstrategi og -mål

30 år som topleder i produktudviklings og projektleverancernes tjeneste.

Per har leveret automationsprojekter gennem mere end 20 år – fra Danmarks første gasfyrede kedel på Svanemølleværket, over store fjernvarmeprojekter til bla København, Kiel og Beijing samt hovedansvarlig for Danmarks måske mest avancerede automations system til Storebæltsforbindelsen.

Som overordnet ansvarlig for ABB´s 400 automationsfolk, var Per´s hovedfokus at sikre en procesmæssig ensretning, så store og komplekse projekter professionelt blev leveret som aftalt, og altid med høj kvalitet – hele vejen igennem.

Per startede i 2001 op som CEO for DELTAS´s 250 medarbejdere, og er ophavsmanden til DELTA’s unikke vision, om at Danmark skal være det bedste sted at udføre højteknologisk produktudvikling. Gennem de 13 år i DELTA har Per opnået mere viden om den danske industri´s udfordringer, end de fleste ville bryde sig om. Med mindre man som Per drives af, at kunne bidrage til at løse dem.

Pers faglige viden er naturligt efterspurgt i bestyrelser, faglige boards og mentorordninger. Men fagligheden er ikke nok. Per er særligt optaget af at finde ind til sjælen i en virksomhed, finde dens DNA, hvor der er en rød tråd mellem vedtægter, mission, vision, værdier og ikke mindst adfærden. Med en sådanne på plads bliver strategiarbejde, ledelse, drift og ikke mindst forandrings projekter utroligt meget simplere at implementere.

Med etableringen af Whitebox bindes hele Per´s karriere smukt sammen. Først 30 år’s erfaring på alle ledelses niveauer mht produkt- og projektudvikling som nu bredes ud til især den danske industri for at få endnu flere virksomheder til at opnå konkurrencemæssige fordele, netop ved at gøre dem blandt de dygtigste til at produktudvikle og levere projekter.

DK