Auditdata: Objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering
Whitebox’ gav via en objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering. – og deres dybere og mere personlige tilgang en bedre indsigt i, hvorfor vi har været i stand til løfte firmaet op på dette høje niveau

Kunde: Auditdata A/S
Website:  www.auditdata.com

Auditdata: Objective evaluation - as well as a qualitative evaluation

Whitebox’ gav via en objektiv vurdering – samt en kvalitativ evaluering. – og deres dybere og mere personlige tilgang en bedre indsigt i, hvorfor vi har været i stand til løfte firmaet op på dette høje niveau.

Medarbejderne, der deltog, fik et overblik, samt et kompliment for, at det er selvsamme medarbejdere, der har været med til at opnå de gode resultater, ligesom de blev bekræftet i, at de arbejder i en virksomhed, der professionelt ligger i den høje ende i forhold til branchen benchmarket op mod sammenlignelige virksomheder. Dét er noget, der giver stolthed og tilfredshed!

Ligeså værdifuldt var Whitebox’ anbefalinger for fremtiden. Vi fik konkrete og yderst relevante anbefalinger til, hvor vi kan sætte ind – og hvordan – i vores arbejde med kontinuerlige forbedringer og fortsat fremdrift i vores procesmodning. Alt i alt er dette meget brugbart for os fremadrettet!

Claus Bak Petersen

Founder and CEO, Auditdata A/S

Andre kunder Whitebox har hjulpet

Silkeborg Data: Anbefalingerne var lige i øjet

Kundecases

Polaris: Fruitfull collaboratio with Whitebox since 2015

Kundecases

Eltronic: PI (Process Improvement) education

Kundecases

DGI-byen: Purchase of a new large IT project

Kundecases

US