Carometec: Bedre overblik og en langt enklere kommunikation

Om casen

”I forlængelse af en modenhedsvurdering af virksomheden valgte vi, i samarbejde med Whitebox, at fokusere vores forbedring på emnet ”kravspecifikation”. I løbet af en god og udbytterig dag fik vi diskuteret mange vinkler, og til sidst fremstillet vores egen template for fremtidige kravspecifikationer. Det er vores klare forventning, at vi med disse vil skabe et meget bedre overblik og en langt enklere kommunikation i vores organisation. Whitebox var især gode til at koge et, i virkeligheden komplekst, emne ned til noget operationelt for en mindre virksomhed som vores.”

Kunde: Carometec A/S
Website:  www.carometec.dk

Carometec: Bedre overblik og en langt enklere kommunikation

I forlængelse af en modenhedsvurdering af virksomheden valgte vi, i samarbejde med Whitebox, at fokusere vores forbedring på emnet ”kravspecifikation”. I løbet af en god og udbytterig dag fik vi diskuteret mange vinkler, og til sidst fremstillet vores egen template for fremtidige kravspecifikationer.

Det er vores klare forventning, at vi med disse vil skabe et meget bedre overblik og en langt enklere kommunikation i vores organisation. Whitebox var især gode til at koge et, i virkeligheden komplekst, emne ned til noget operationelt for en mindre virksomhed som vores.

Henrik Andersen

Adm. Direktør

Carometec A/S

Andre kunder Whitebox har hjulpet

Silkeborg Data: Anbefalingerne var lige i øjet

Kundecases

Polaris: Fruitfull collaboratio with Whitebox since 2015

Kundecases

Norient Product Pool: All companies should have this discussion

Kundecases

DGI-byen: Purchase of a new large IT project

Kundecases

US
DK US